Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Samtalen lever videre

Samtalen lever videre

Sendingene våre med ÅpenDialog skaper engasjement i folket. Det viser et stadig økende seertall av både livesendingene og opptakene vi legger ut i etterkant. Det kan tyde på at det er flere enn oss som synes dialogformen er en etterlengtet og interessant samtaleform.

Webinaret for siste sending om Mat som medisin er nå overbooket og har over 560 påmeldte, og vi oppfordrer deg til å bli med på samtalen etter sendingen. Det gjør du i kommentarfeltet på siden for arrangement her på dialogipraksis.no.

Kanskje mer enn noen gang trenger vi nå en levende, fri og raus dialog i samfunnet.

Samtalen etter vår forrige dialog om skolen har fortsatt i kommentarfeltet med innlegg både fra publikum, fra dialogdeltagerne på sendingen og oss i Dialog i Praksis. Det er veldig gøy! Fortsett å bidra til at samtalen lever videre også etter sendingene med ÅpenDialog. Du kan bidra med innspill allerede FØR sendingene, så kanskje vi får det med i sendingen.

Kanskje mer enn noen gang trenger vi nå en levende, fri og raus dialog i samfunnet. En dialog som fremmer forståelse og nytenkning. En dialog som bygger fellesskap. Den bør finne sted både i kommentarfeltene, på webinarer og videotjenester, og når smittehensyn tillater det, også i det fysiske rom. Dialog i Praksis har som eneste formål å legge til rette for bedre dialoger i alle fora.

Velkommen til dialogen!
Blir du med oss?

PS.
Når du abonnerer på nyhetsbrevet diaPOST får du varsel om nye videoer, artikler og dialogarrangementer ca. 2-3 ganger i måneden.

Legg igjen din kommentar og delta i dialogen!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen