Prosjekter

Dialogprosjekter i samarbeid med eksterne partnere

I fellesskap med ulike samarbeidspartnere er Dialog i Praksis med på å initiere og gjennomføre dialogprosjekter rundt omkring i landet, både digitalt og fysisk. Vi bidrar med prosjektdesign, fagkompetanse og fasiliteringskompetanse i de ulike prosjektene.

Dialog i Praksis holder digitalt dialogkurs for studenter

StudentDialog

I dagens fragmenterte og polariserte verden blir dialogkompetanse viktigere og viktigere. Gjennom dialog kan vi bringe mennesker sammen, se ulike perspektiver og skape større forståelse. Derfor ønsker vi å tilby studenter å lære dialog som reduserer polarisering og fremmer aktiv deltagelse i demokratiet vårt.

[ LES MER ]

illustrasjonsbilde brukt med tillatelse fra ungdommene

KlimaDialog på Klimahuset

Sammen med Naturhistorisk museum / UiO har vi laget et opplegg for KlimaDialog med skoleklasser som besøker Klimahuset på Tøyen i Oslo.

[ LES MER ]

Ungdommens KlimaDialog 2021

I samarbeid med Naturhistorisk museum / UiO lanserer vi høsten 2021 Ungdommens KlimaDialog, UKD*21. Arrangementet blir en hybrid-løsning med lokale deltagere fysisk i rommet på Klimahuset i Oslo, mens de fleste unmgdommene deltar online fra hele landet. Slik reduserer vi arrangementets klimaavtrykk.

Sentralen i Oslo

Dialogseminar for skoleledere

Sammen med organisasjonen Trygg Læring planlegger vi et dialogseminar for skoleledere i 2021. Seminaret er tenkt å holdes fysisk på Sentralen i Oslo. Hensikten er å vise hvordan ulike dialogverktøy kan brukes i skolen for bedre læring, bedre miljø og bedre ledelse. [ Mer info kommer ]

Rull til toppen