Våre ansatte og styret

Organisasjonen har to fast ansatte. Styret består totalt av tre personer.

Geir H. Hagberg

Geir Harald Hagberg

Styreleder / daglig leder og dialogfasilitator

Utdannet siviløkonom (BI) med tillegg pedagogikk (UiO) og coach fra Erickson International. Over 20 års erfaring som gründer, coach, team- og lederutvikler, kursholder og kommunikasjonstrener for norsk næringsliv. Fire år med tidligere jobberfaring i frivillig sektor i tillegg til tre år som frivillig kursutvikler og kursholder i dialog og konflikthåndtering for Røde Kors.

Geir brenner for god samfunnsutvikling og å frigjøre potensialet i relasjoner gjennom god dialog og ekte kontakt. Han er medlem av Academy of Professional Dialogue.

Liv Ronglan

Liv Ronglan

Styremedlem / prosjektleder og dialogfasilitator

Utdannet journalist med tillegg pedagogikk, fransk og dialogisk praksis. Særlig trent i relasjonsbyggende kommunikasjon. 25 års erfaring fra humanitært arbeid i Røde Kors, inkludert 15 års ledererfaring, hvorav fire år i med kommunikasjon i Genève og to år med Dialog og Konflikthåndtering. To år som gründer innen dialogarbeid og relasjonsbyggende kommunikasjon.

Liv brenner for å skape gode relasjoner, økt forståelse og positive endringer. Hun er medlem av Academy of Professional Dialogue.    

Chro Borhan

Chro (Hero) Borhan

Styremedlem

Chro Borhan har jobbet mange år med dialog og konflikthåndtering på Nansen Fredssenter, og som megler for Konfliktrådet i Østfold. Hun er en stor kapasitet og viktig ressurs innenfor dialogarbeid. Chro jobber nå som minoritetsrådgiver i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet – IMDi.  

Rull til toppen