Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Ansatte og styret

Organisasjonen har to deltids ansatte. Styret arbeider frivillig og består totalt av fem personer.

Portrett: Geir H. Hagberg

Geir Harald Hagberg

Ansvarlig leder, styremedlem og dialogfasilitator

Utdannet siviløkonom (BI) med tillegg pedagogikk (UiO) og coach fra Erickson International. Over 20 års erfaring som gründer, coach, team- og lederutvikler, kursholder og kommunikasjonstrener for norsk næringsliv. Fire år med tidligere jobberfaring i frivillig sektor i tillegg til tre år som frivillig kursutvikler og kursholder i dialog og konflikthåndtering for Røde Kors.

Geir brenner for å skape kontakt i relasjoner gjennom god og respektfull kommunikasjon. Han er opptatt av endring og bærekraftig samfunnsutvikling. Han er pappa til to tenåringsgutter. Geir er medlem av Academy of Professional Dialogue.

Portrett: Liv Ronglan

Liv Ronglan

Styrets nestleder og ansatt dialogfasilitator

Utdannet journalist med tillegg pedagogikk, fransk og dialogisk praksis. Særlig trent i relasjonsbyggende kommunikasjon. 25 års erfaring fra humanitært arbeid i Røde Kors, inkludert 15 års ledererfaring, hvorav fire år i med kommunikasjon i Genève og to år med Dialog og Konflikthåndtering. To år som gründer innen dialogarbeid og relasjonsbyggende kommunikasjon.

Liv brenner for å skape gode relasjoner, økt forståelse og positive endringer. Hun er gift og er mor til to voksne barn. Liv er medlem av Academy of Professional Dialogue.    

Portrett: Tore Hakvaag Lybekk

Tore Hakvaag Lybekk

Styreleder

Tore Lybekk har over 20 års ledererfaring fra olje- og gassindustrien hvor han har jobbet med IT-ledelse, endringsledelse, personal/HR og administrativ ledelse. Tore har et særlig fokus på menneskelig samhandling og åpen, respektfull kommunikasjon. Tore er gift og har to voksne barn. 

Jorunn A. Bråten

Jorunn A. Bråten

Styremedlem

Jorunn A. Bråten har en Bachelor i Livsstilsendring og folkehelse (andvendt folkehelse) fra Høyskolen Kristiania. I tillegg har hun utdannelser som Mindfulnessinstruktør og i Motiverende kommunikasjon. Hun har gjennomført «Kurs i dialogiske ferdigheter» og «Grunnkurs i fasilitering av dialog» hos Dialog i Praksis hvor hun også hadde praksisperiode som del av sin bachelor. Til daglig jobber Jorunn som Spesialkonsulent Aktiv Fritid hos Asker kommune.

Portrett: Marielle Torgersen

Marielle Torgersen

Styremedlem

Marielle Torgersen har en Bachelor i Hotelledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har gjennomført «Kurs i dialogiske ferdigheter» og «Grunnkurs i fasilitering av dialog» hos Dialog i Praksis og bidrar i dag som frivillig og styremedlem. Til daglig jobber Marielle som jr. revenue manager hos CityBox.

Ønsker du mer dialog i samfunnet?

Skroll til toppen