Våre ansatte og styret

Organisasjonen har to ansatte. Styret arbeider frivillig og består totalt av fem personer.

Portrett: Geir H. Hagberg

Geir Harald Hagberg

Ansvarlig leder, styremedlem og dialogfasilitator

Utdannet siviløkonom (BI) med tillegg pedagogikk (UiO) og coach fra Erickson International. Over 20 års erfaring som gründer, coach, team- og lederutvikler, kursholder og kommunikasjonstrener for norsk næringsliv. Fire år med tidligere jobberfaring i frivillig sektor i tillegg til tre år som frivillig kursutvikler og kursholder i dialog og konflikthåndtering for Røde Kors.

Geir brenner for å skape kontakt i relasjoner gjennom god og respektfull kommunikasjon. Han er opptatt av endring og bærekraftig samfunnsutvikling. Han er pappa til to tenåringsgutter. Geir er medlem av Academy of Professional Dialogue.

Portrett: Liv Ronglan

Liv Ronglan

Styrets nestleder og ansatt dialogfasilitator

Utdannet journalist med tillegg pedagogikk, fransk og dialogisk praksis. Særlig trent i relasjonsbyggende kommunikasjon. 25 års erfaring fra humanitært arbeid i Røde Kors, inkludert 15 års ledererfaring, hvorav fire år i med kommunikasjon i Genève og to år med Dialog og Konflikthåndtering. To år som gründer innen dialogarbeid og relasjonsbyggende kommunikasjon.

Liv brenner for å skape gode relasjoner, økt forståelse og positive endringer. Hun er gift og er mor til to voksne barn. Liv er medlem av Academy of Professional Dialogue.    

Portrett: Tore Hakvaag Lybekk

Tore Hakvaag Lybekk

Styreleder

Tore Lybekk har over 20 års ledererfaring fra olje- og gassindustrien hvor han har jobbet med IT-ledelse, endringsledelse, personal/HR og administrativ ledelse. Tore har et særlig fokus på menneskelig samhandling og åpen, respektfull kommunikasjon. Tore er gift og har to voksne barn. 

Portrett av Eli Irene Raaberg

Eli Irene Raaberg

Styremedlem

Eli Irene Raaberg tar en Bachelor i HR, teknologi og digitaliseringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Hun har gjennomført «Kurs i dialogiske ferdigheter» og «Grunnkurs i fasilitering av dialog» hos Dialog i Praksis. Eli er aktiv i oppbyggingen av et studentmiljø for dialog på Høyskolen Kristiania.

Portrett: Marielle Torgersen

Marielle Torgersen

Styremedlem

Marielle Torgersen tar en Bachelor i Hotelledelse ved Høyskolen Kristiania. Hun har gjennomført «Kurs i dialogiske ferdigheter» og «Grunnkurs i fasilitering av dialog» hos Dialog i Praksis. Marielle er aktiv i oppbyggingen av et studentmiljø for dialog på Høyskolen Kristiania.

Skroll til toppen