Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Om Dialog i Praksis

Dialog i Praksis er en livssynsnøytral og politisk uavhengig ideell organisasjon, og er registrert i Frivillighetsregisteret. Organisasjonsnummer: 923 970 436

Formål og oppgaver

Vårt formål er å skape rom for dialog og empatisk kontakt som gir innsikt, forståelse og fellesskap.

Vi er opptatt av å gi mennesker mulighet til å trene på å tåle uenighet, uttrykke seg uten å dømme andre og finne fellesskap i et mangfold av perspektiver.

Vi gir opplæring og veiledning i dialog som metode, utvikler dialogiske konsepter og skaper møteplasser og nettverk for dialogisk fellesskap.

Målgruppen for vårt idelle arbeid er unge voksne. I tillegg jobber vi med organisasjoner, kommuner og næringsliv på kommersiell basis som en del av vårt inntektsgrunnlag.

Drift og samarbeidspartnere

Dialog i Praksis ble etablert i 2019 med oppstartsmidler fra Stiftelsen Flux. Virksomhetens prosjekter er drevet gjennom prosjektmidler fra stiftelser og samarbeidspartnere. Blant annet har vi mottatt prosjektstøtte fra Stiftelsen Flux, Stiftelsen Dam og Sparebankstiftelsen DNB, og vi har samarbeid med Klimahuset ved Naturhistorisk museum, DNT ung, Downs syndrom Norge og Studentunionen Kristiania Oslo om ulike dialogprosjekter for unge mennesker.

Organisasjonen har to deltids ansatte og ca 15 frivillige og er registrert i Frivillighetsregisteret. Organisasjonsnummer: 923 970 436

Medlemsskap

Logo SoCentral

Dialog i praksis er medlem av nordisk inkubator for samfunnsinnovasjon, SoCentral, som holder til på Sentralen i Oslo.

Ønsker du mer dialog i samfunnet?

Skroll til toppen