Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Folkedialog: Bil og samferdselspolitikk i og rundt Drammen

Sammen med politiker Margit Fausko (MDG) inviterer vi til Folkedialog som oppfølging av et intervju med Fausko i Drammens Tidende (saken er bak betalingsmur) der hun blant annet omtaler samferdselspolitikken til Miljøpartiet de grønne. Fausko er 1. kandidat til Stortinget for Buskerud MDG, og hun lanserer Strømsø sentrum som aktuelt område for innføring av nullutslippssone i Drammen. I praksis betyr det at man må ha elbil hvis man vil kjøre dit.

Intervjuet med Margit Fausko førte til stort engasjement og en strøm av kommentarer på saken på DTs Facebookside. Dessverre har saken også ført til en del sjikane og lite dialogiske kommentarer, men også mange konstruktive og relevante innspill. Margit Fausko ønsker derfor, i samarbeid med Dialog i Praksis, å invitere til en utforskende og respektfull dialog om temaet. Dialogmøtet vil foregå på Zoom, og du kan bli med i dialogen.

Tidspunkt for dialogmøtet: Søndag 2. mai, kl. 15.00
Vi har kun plass til 20 deltagere. Førstemann til mølla.

Hovedspørsmålet vi skal samtale om er:

  • Hvilke bekymringer opplever du som bor i og rundt Drammen i møte med MDG sin politikk for samferdsel generelt og bil spesielt?
  • Hvilke miljøvennlige transportløsninger er best for flest?

Her tror vi dere som deltar i dialogen vil ha mange tanker og forslag som Fausko og andre politikere ikke nødvendigvis har tenkt på? 

Margit Fausko vil delta i dialogen på lik linje med alle andre. Hun er med for å lære og høre flere perspektiver, og det forventer vi at alle andre som vil delta også er.

Dialogen sitt mål er ikke nødvendigvis å bli einige, og det er ikke en debatt der det handlar om å vinne eller tape. Målet er ganske enkelt å forstå saken bedre, få frem flere perspektiver og kanskje løfte frem mulige nye løsninger.

Dialog i Praksis er en partipolitisk uavhengig aktør som fasiliterer folkedialogen. Du kan delta i samtalen! Påmelding er påkrevet for å få lenke til dialogmøtet.

Folkedialog søndag 2. mai kl.15.00-17.00

Varighet ca 90 til 120 minutter.
Digitalt på Zoom. Du må kunne delta med video og lyd.
GRATIS
Kun 20 plasser. Førstemann til mølla.
Påmeldingsfrist fredag 30. april 2021, kl 12.00.
NB! Det blir IKKE gjort opptak av dialogen og den blir IKKE strømmet. Det som blir sagt blir kun tilgjengelig der og da.

Be om plass her (førtemann til mølla gjelder)

De 20 som får plass får tilsendt lenke på e-post ca. 1 time før vi starter.
NB! Det gjøres IKKE opptak av dialogen, og den blir IKKE strømmet.

DATO ER PASSERT

Legg igjen din kommentar og delta i dialogen!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen