ÅpenDialog

Livesendinger med dialog for refleksjon, innsikt og felles forståelse

Hva er ÅpenDialog?

ÅpenDialog er digitale arrangementer i form av en livesending over Zoom som også tilgjengeliggjøres i opptak og som podkast.

Hensikten med ÅpenDialog er å få frem ulike perspektiver og skape felles forståelse rundt samfunnsviktige tema på en måte som reduserer polarisering og fremmer respekt for forskjellighet.

Vi lar debatten foregå i andre kanaler og konsentrerer oss heller om den konstruktive og utdypende dialogen.

Slike dialoger er etterlengtet.
Deltager på ÅpenDialog, skrevet i chatten

Dialogen skiller seg fra debatt og diskusjon ved å være grunnleggende utforskende og søkende. Heller enn å vinne eller komme fram til et fasitsvar søker deltagerne å utvide perspektivet, få dypere forståelse og ny innsikt.

Gjennom å praktisere dialogens prinsipper om bevisst tilstedeværelse, aktiv lytting og nysgjerrig utforsking av nye perspektiver, kan vi utvide våre tankemønstre og bli litt klokere. Og kanskje vil vi sammen oppdage helt nye muligheter og løsninger for storsamfunnet, nærmiljøet og i våre egne liv?

Hold deg informert om fremtidige arrangementer – Abonner på vårt nyhetsbrev!

Vil du delta som publikum?

For å delta som publikum på livesendingene må du melde deg på det aktuelle webinaret. Som publikum har du mulighet til å bidra med spørsmål og kommentarer. Alle sendinger blir gjort tilgjengelig som redigert videoopptak eller som lydopptak i ettertid. Det er gratis å delta på ÅpenDialog.

Vi setter pris på hjelp til å spre arrangementene til flestmulig i sosiale medier. Takk.

SISTE SENDINGER MED Åpen Dialog
Opptak av ÅpenDialog 25.03.2021
Dialog med forfatter Eirik Høyer Leivestad, Trine Skei Grande (V), Susanne Heart (MDG), Einar Øverenget og Tone Gjøvik Todalshaug.
Finn ut mer
ÅpenDialog fra 11. februar 2021
Dialog med Arild Ohren (NTNU), Susanne Heart (MDG), Einar Øverenget, Tone Gjøvik Todalshaug og Lars Erik Ovesen (Kjærlighetspartiet).
Finn ut mer
Opptak av ÅpenDialog 26.11.2020
Dialog med Trine Eilertsen (Aftenposten), Kristoffer Egeberg (Faktisk.no), Helje Solberg (NRK), Sigurd Allern, Einar Øverenget og Tone Gjøvik Todalshaug.
Finn ut mer

Del med dine venner

Skroll til toppen