ÅpenDialog

Livesendinger med dialog for innsikt, forståelse og nye tanker

Hva er ÅpenDialog?

ÅpenDialog er digitale arrangementer i form av en livesending over Zoom, der vi tar dialogen om et samfunnsviktig tema som engasjerer og inspirerer til utforskning. Vi lar debatten foregå i andre kanaler og konsentrerer oss heller om den konstruktive og utdypende dialogen.

Slike dialoger er etterlengtet.
Deltager på ÅpenDialog, skrevet i chatten

Dialogen skiller seg fra debatt og diskusjon ved å være grunnleggende utforskende og søkende. Heller enn å vinne eller komme fram til et fasitsvar søker deltagerne å utvide perspektivet, få dypere forståelse og ny innsikt.

Gjennom å praktisere dialogens prinsipper om bevisst tilstedeværelse, aktiv lytting og nysgjerrig utforsking av nye perspektiver, kan vi utvide våre tankemønstre og bli litt klokere. Og kanskje vil vi sammen oppdage helt nye muligheter og løsninger for storsamfunnet, nærmiljøet og i våre egne liv?

Hold deg informert om fremtidige arrangementer – Abonner på vårt nyhetsbrev!

Vil du delta som publikum?

For å delta som publikum på livesendingene må du melde deg på det aktuelle webinaret. Som publikum har du mulighet til å bidra med spørsmål og kommentarer. Alle sendinger blir gjort tilgjengelig som redigert videoopptak eller som lydopptak i ettertid. Det er gratis å delta på ÅpenDialog.

Vi setter pris på hjelp til å spre arrangementene til flest mulig i sosiale medier. Takk.

Aktuelle SENDINGER MED Åpen Dialog
Opptak av ÅpenDialog
Torsdag 26. november – kl. 18.00 – Pressens samfunnsoppdrag er å sørge for et sunt og kritisk offentlig ordskifte, og å kontrollere myndighetene. Gjør de det?
Se hele innlegget
Opptak av ÅpenDialog 15.10.2020
Torsdag 15. oktober – kl. 18.00-19.30 – Filosofiprofessor Einar Øverenget innleder til dialogen, og vi spør: Rettsstat og unntakslover, hvor mye kan individitets autonomi begrenses før det går ut over demokratiet?
Se hele innlegget
Se opptaket av ÅpenDialog
Torsdag 24. septeber – kl. 18.00-19-15 – Lege og kostholdsekspert Sofie Hexeberg innleder til dialogen, og vi spør: Hvorfor er det så kontroversielt å snakke om mat som medisin?
Se hele innlegget

Del med dine venner

Rull til toppen