Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Unn deg et pusterom

Arrangementsplakat

Trenger du et lite avbrekk midt i arbeidsuka?
Hva med å unne deg et stressfritt pusterom fra hverdagens tjas og mas…

✅ Bli med på Dialogisk Pusterom med mindfulness, enkle meditasjoner og kontaktskapende dialog for refleksjon og ny innsikt.

✅ Du vil lære enkle teknikker for å håndtere stress og usikkerhet i hverdagen, og du får trene på å lytte bevisst, uttrykke deg autentisk og oppdage egne tankefeller og antagelser. Det er nyttige ferdigheter både i jobb og privat.

✅ Vi starter hver samling med å redusere stresset og frekvensen i kroppen ved hjelp av noen enkle mindfulnessøvelser og lavterskel meditasjoner. Deretter deler vi erfaringer, tanker, refleksjoner og undring i en åpen og respektfull dialog rundt dagens tema eller det som er mest «varmt» i gruppen den dagen. Dette gir rom for ny innsikt og oppdagelser om oss selv.

Men kanskje aller viktigst – du får to timer med dyp ro og kontaktskapende dialog i en atmosfære som gir deg energi og påfyll.

Vårens program

Denne våren har vi satt opp dialogisk pusterom på fire ONSDAGER fra kl. 17.30 til ca. 19.30. Du kan delta på én, flere eller alle fire gangene etter hva som passer deg. Hvis du vil delta flere ganger tilbyr vi et klippekort som gir deg rabatt.

Dato og tentativt tema for vårens dialogiske pusterom er:

📆 28. februar – STRESS – hvordan håndtere usikkerhet og stress i en verden som koker?
📆 3. april – TANKEFELLER – hvilke antagelser former vår oppfatning av virkeligheten, og forstår vi virkeligheten som den er?
📆 8. mai – RELASJONER – hvordan kommuniserer vi, og hvordan blir vi oppfattet av andre?
📆 12. juni – TAKKNEMLIGHET – kan takknemlighet styrke helsa?

Det står en ledig stol til deg i sirkelen. Velkommen som du er!

Hilsen Geir Hagberg (dialogpraktiker) og Jorunn Bråten (mindfulnessinstruktør)

Vårens fasilitatorer

Ansvarlige fasilitatorer for pusterommene denne våren er sertifisert mindfullnessinstruktør Jorunn Bråten og dialogpraktiker Geir Hagberg som startet sine første pusterom i 2010. Du kan lese mer om dem her.

Portrett: Geir H. Hagberg
Jorunn A. Bråten

Dialogisk pusterom arrangeres i samarbeid med hotellet CityBox Oslo.

Skroll til toppen