Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Morgendagens ledere og endringsagenter

Gruppebilde av kursgruppa våren 2024

🙏 Vi blir like ydmyke og stolte hver gang vi fullfører et nytt kull med studenter på kurset «Dialog i praksis» på Høyskolen Kristiania. Kontaktskapende dialog innebærer utrolig viktige ferdigheter for morgendagens ledere og endrigsagenter.

👀 Læringsviljen, refleksjonsnivået og humøret på den gjengen som fullførte i dag har vært fantastisk, og vi har gledet oss til hver av de seks samlingene.

💚 Når vi i tillegg får tilbakemeldinger om at studentene opplever høy grad av psykologisk trygghet, at de har vokst som personer og at de allerede har tatt konkrete verktøy i bruk hjemme og i studiegrupper (og det virker!) – ja, da kaller jeg det «en god dag på jobb».

✅ Kontaktskapende dialog er vår spesialkompetanse. Nå er det også et verktøy for denne flotte gjengen med fremtidige ledere og ressurspersoner. Vi gratulerer med gjennomført kurs 👏👏👏

Dette kurset er en del av vår ideelle virksomhet for å spre dialogisk kompetanse i samfunnet. Kurset er gjort mulig i samarbeid med Stiftelsen Flux, Studentunionen Kristiania og andre gode hjelpere på Kristiania. Tusen takk.

I denne gruppen var det 16 av 20 påmeldte studenter som fullførte kurset. Noen var syke da bildet ble tatt.

De som gjennomførte var:
Celine Røe, Corinne B. Pettersen, Heidi Hansen, Helene Eggum, Josef Trong Nghia Phan, Kristina Hånes, Leah Baltzersen, Malin Nymoen, Marianne Rosenberg, Nuri Bayindirlioglu, Pernille Løseth, Sarah Karlsen, Sigbjørn Johansen, Stine Lund, Therés Nilsen og Vilde Nielsen.

Skroll til toppen