Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Vellykket start på LET’s TALK

Noen var nervøse. Andre var spente. Ingen var likegyldige til det som skulle skje de neste timene. Det var endelig avspark for vårt første LET’s TALK, et dialogarrangement for og av studenter og unge voksne i Oslo. Kveldens tema var: Studier, stress og psykisk helse.

Tid: Tirsdag 9. mai 2023 kl. 18-21
Sted: Sentralen i Oslo

«Jeg har savnet den trygge sirkelen»

Sagt av en deltager i felles utsjekk på slutten av Let’s Talk.

Gjennom våre studentkurs med trening i dialogiske ferdigheter oppdaget vi raskt at unge voksne savner gode arenaer for å snakke åpent, ærlig og respektfult om ulike tema som opptar dem. Det trygge fellesskapet i sirkelen utløser både åpenhet, empati og refleksjon.

På LET’s TALK var det mange nye studenter som for første gang fikk oppleve å sitte i sirkel i respektfull samtale med andre studenter. Det var utrolig flott å høre hvor åpent og ærlig de satte ord på egne utfordringer, tanker og følelser. Felles i alle sirklene var at de ønsket mer tid i sirkelen da tiden var over, og at de ønsket å komme tilbake på neste LET’s TALK.

Dette kunne vi ikke gjort alene

Denne piloten av LET’s TALK ble gjort mulig takket være støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Nå håper vi at gode krefter vil være med å støtte vår misjon om å skape rom for dialog og empatisk kontakt mellom unge mennesker så de får kontakt med sin indre styrke og bygger trygge fellesskap for fremtiden. Vi trenger både finansielle, operative og strategiske samarbeidspartnere for den jobben vi skal gjøre.

Takk til de frivillige!

På bildet nedenfor ser du 9 fantastiske unge mennesker som sammen bidro frivillig til at LET’s TALK ble et vellykket studentarrangement. De to litt gamle i midten foran på bildet er Liv Ronglan og Geir Harald Hagberg fra Dialog i Praksis. I tillegg var Studenthumanisten i Oslo (ikke på bildet), Birgitte Fredriksen, med som paneldeltager.

Tusen takk til (f.v. på bildet):
Elisabeth Schäffer Austnes (plalegging, rigging, dørvakt)
Marielle Torgersen (planlegging, rigging)
Jorunn A. Bråten (prosjektleder, paneldeltager, dialogfasilitator)
Raymond Olsen (dialogfasilitator)
Cecilia Godtliebsen (planlegging, paneldeltager)
Victoria Smith (konferansier)
Eline Berdal Gamme (markedsføring, rigging)
CHARLOTTE AMALIE ANDERSEN (dialogfasilitator og artist)
Zahra Shirzad (markedsføring, rigging, dørvakt)

Skroll til toppen