Nytt samarbeidsprosjekt: #SnakkOmDowns

Dette er veldig gledelig – og viktig!

Sammen med interesseorganisasjonen Downs syndrom Norge har vi fått støtte av Stiftelsen Dam til å lage en serie samtaler om livet med og rundt Downs. Prosjektet skal hete «Snakk om Downs» og vil ha oppstart i juni.

Dialog i Praksis skal tilrettelegge og fasilitere fem ulike samtaler digitalt på Zoom med mennesker som selv har Downs eller deres pårørende. Samtalene skal legges ut som podkast i etterkant av opptakene slik at de blir en ressurs tilgjengelig for nye mennesker og familier som kommer i berøring med Downs.

Akkurat nå i den innledende fasen kan medlemmene i Downs Syndrom Norge komme med forslag til tema de ønsker at det skal snakkes om. Deretter velges det ut fem temaer som vi fasiliterer dialog rundt.

Vi gleder oss til samtalene kommer i gang!

Bildet nedenfor er fra prosjektets oppstartsmøte på SoCentral på Sentralen i Oslo der begge organisasjonene holder til.

Prosjekt oppstartsmøte med f.v: Geir Hagberg (Dialog i Praksis), Ingrid Marvin (Downs Syndrom Norge, DSN), Ingrid Bronken Hauge (DSN) og Frida Victoria Marcussen (DSN). Fotograf Liv Ronglan (Dialog i Praksis).

F.v: Geir Hagberg (Dialog i Praksis), Ingrid Marvin (Downs Syndrom Norge, DSN), Ingrid Bronken Hauge (DSN) og Frida Victoria Marcussen (DSN). Fotograf Liv Ronglan (Dialog i Praksis).

Følg gjerne prosjektet på sosiale medier under hashtagen #SnakkOmDowns
PS. Du finner lenke til våre sosiale medier nederst på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen