Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Klare for innsats i dialogens tjeneste!

Gruppebilde Dialogpraktikere 2023 Q4

I dag har vi lyst til å skryte litt – eller egentlig ganske mye – av de seks talentfulle dialogstudentene Karin, Eline, Julianne, Lidya, Chris og Michelle.

Hva har de gjort som fortjener skryt? Og hvorfor smiler de så bredt, mon tro? 😁

Jo, fordi forrige lørdag gjennomførte de vårt grunnkurs i fasilitering av dialog. Og allerede på torsdag var de alle dialogfasilitatorer for første gang på LET’s TALK på Kristiania. Der viste de oss at de virkelig er naturtalenter.

De tok utfordringen på strak arm og kastet seg ut i det som for mange kan virke litt skremmende, nemlig å fasilitere en gruppedialog med fremmede studenter på et stort arrangement som LET’s TALK. Det klarte de med glans! Gratulerer!! 👏 👏 👏

Det betyr at de nå får sine kursbevis og kan kalle seg Dialogpraktikere fra Dialog i Praksis!

Nå er det bare å fortsette å trene på ferdighetene og bruke dialog i alle mulige situasjoner som gruppearbeid, i kollektivet, med familien, på jobben og ikke minst i det offentlige ordskiftet.

På forhånd har disse studentene gjennomført 6-ukers kurset i dialogiske ferdigheter, og nå forrige lørdag gjennomførte de vårt Grunnkurs i fasilitering av dialog. Det har vært både lærerikt, utfordrende og moro, skal vi tro tilbakemeldingene 🙂

(f.v. på bildet) Geir Hagberg (kursleder), Karin Johanne Stokstad, Eline Dyrhovd Bremnes, Liv Ronglan (kursleder), Julianne Schwenke Bendiksen, Lidya Bamarni, Chris Renè Granli og Michelle Nathalie Pettersson.

PS!
LET’s TALK er et dialogarrangement for studenter og unge voksne i Oslo og gjennomføres i samarbeid mellom Studentunionen Kristiania og Dialog i Praksis. Denne gangen var temaet «Ytringsrommet, woke og kanselleringskultur». Gjester i den innledende samtalen var redaktør og forfatter Danby Choi og dosent i markedsføring på Kristiania Trond Blindheim.

Skroll til toppen