Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Her er våre 55 nye dialog-entusiaster!

Det har vært fantastisk flott og givende å undervise og veilede de 55 entusiastiske studentene som har lært om dialogiske ferdigheter på våre kurs på Kristiania dette semesteret.

Vi har hatt sirkler av undring, refleksjon og nysgjerrighet som fikk alle til å strekke tanken, utfordre egne antagelser, utrykke seg ærlig og autentisk – og lytte med interesse.

Studentene forteller at de setter stor pris på å sitte i sirkel og at det gir dem trygghet til å åpne seg, utrykke egne følelser og si sin egen mening. De får mange aha-opplevelser, lærer aktiv og empatisk lytting og tåler å bli motsagt og utfordret. De er blitt tryggere i åpen meningsutveksling. Det lover godt for ytringsklimaet i landet vårt.

Verden blir et bedre sted når flere lærer seg å ta i bruk sine dialogiske ferdigheter og denne gjengen er allerede godt i gang.

Vi er stolte og glade for alle som fullførte.
Gratulerer!

PS. Bildene viser de fleste av studentene på høstens kurs på Kristiania. Ingen nevnt, ingen glemt 🙂

«At det var en sirkel hvor man følte det var trygt å uttrykke seg, og hvor man ble lyttet til bedre enn man har blitt lyttet til noen annen plass».

«Det har gjort at jeg har kunnet putte ord på følelser jeg har, og uttrykke disse på en konstruktiv og ikke-anklagende måte.»

«Synes det er bra dere setter av tid til å gjøre dette for folk, var høydepunktet av uken min»
Skroll til toppen