Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Arena for meningsfulle møter

Prosjektleder Jorunn Bråten

Hurra!
Sparebankstiftelsen DNB har gitt oss prosjektstøtte til å gjennomføre en pilot på prosjektet «Arena for samfunnsdialog for unge voksne». Prosjektet vil i all hovedsak bli utviklet og gjennomført av unge frivillige krefter, med vår praktikant Jorunn A. Bråten som prosjektleder (på bildet). 

Vi gleder oss stort til Jorunn og gjengen kommer i gang med prosjektet. De må finne navn på arrangementet, velge tema for kvelden, finne musikere, booke sted og kanskje skaffe en innleder til dialogen? De skal også fasilitere dialogene i små dialogsirkler og ellers trekke i alle trådene så det blir et vellykket arrangement. Vi håper at piloten vil gi erfaringer og nyttig læring som kan lede til et nytt fast tilbud til unge voksne i Oslo.

I tråd med vårt formål ser vi frem til en sosial aften hvor det legges til rette for gode samtaler, refleksjon og kontakt mellom unge mennesker – så fantastiske ting kan skje! 

NB!
For deg som er student – eller i alderen 19-26 år – er det bare å følge med fremover. Informasjon om arrangementet kommer på våre sosiale flater.

Skroll til toppen