Bli med i et dialogisk fellesskap!

Motta våre beste dialog-tips, artikler, nyheter og info om arrangementer og kurs rett i innboksen 1-3 ganger i måneden - helt gratis.

Fasilitering av strategisamling

Styret i Trygg Læring med Geir Hagberg fra DiP

Dialog i praksis deler både menneskesyn og mange metoder med våre venner i Trygg Læring. Det var derfor en stor glede å bli spurt om å fasilitere årets strategiseminar på Ekeberg med det nye styret i Trygg Læring. Omgivelsene – med strålende utsikt over Oslo – var velegnet som kulisse til tanker om fremtiden og veien dit. Her var mye solskinn uten for mange skyer i horisonten…

På bildet ser du våre venner i Trygg Læring: F.v Gunhild Solem (styreleder), Geir Hagberg (Dialog i praksis), Felix Muhirwa, Bjørn Arthur Berntsen, Eva Aarrestad-Eriksen, Ellen Mari Sletten og Mari Andrine Holen (daglig leder). Mari Olsgaard og Kjetil Tverrli Lervik deltok via zoom!

Styret i Trygg Læring er en flott gjeng som gjør et viktig arbeid med gjenopprettende dialog i skole og barnehager over hele landet. Selv om Trygg Læring og Dialog i praksis jobber på litt ulike arenaer har vi også noen overlappende interesser. Vi ser derfor ikke bort fra mulig samarbeid mellom de to organisasjonene i tiden fremover. Stå på! Vi heier på dere!

Takk til Geir Hagberg fra Dialog i praksis for god fasilitering av dagen!
Mari Andrine Holen, daglig leder i Trygg Læring

Kjenner du ikke til Trygg Læring fra før så besøk gjerne deres hjemmeside.

Våre tjenester

Dialog i praksis tilbyr også sine tjenester kommersielt, f.eks fasilitering av teamprosesser, dialogiske konferanser og organisasjonsprosesser som krever stor grad av involvering av ansatte og stakeholders. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hva vi kan hjelpe dere med. Send e-post til kontakt@dialogipraksis.no

Legg igjen din kommentar og delta i dialogen!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen